Posni rolat je idealan za sve koji paze na ishranu i suzdržavaju se od teške hrane. Koristite probrane, posne sastojke i nećete pogriješiti.
Fantastičan ukus a i predivan izgled rolata će sve oduševiti. Nestat će sa trpeze za tren oka. I najveći gurmani će posegnuti za rolatom koji prosto mami sa stola.
Sastojci:
KORA 1
– 8 KAŠIKA BRAŠNA
– 200 ML MINERALNE VODE ( KISELA VODA)
– PRSTOHVAT SOLI
– 1 PRAŠAK ZA PECIVO
– 200 G ŠPINATA
KORA 2
– 8 KAŠIKA BRAŠNA
– 200 ML MINERALNE VODE
– PRSTOHVAT SOLI
– 1 PRAŠAK ZA PECIVO
– 4 PUNE KAŠIKE AJVARA
FIL 1
– 100 G POSNE MAJONEZE
– 50 G POSNOG TARTAR SOSA
– 100 G POSNOG SIRA
– 3 CRVENE PEČENE PAPRIKE MOGU I KISELE
– 2 DO 3 KISELA KRASTAVCA
FIL 2
– 100 G MAJONEZE
– 50 G TARTAR SOSA
– 1 KONZERVA TUNA SALATE
– 2 KISELA KRASTAVCA
UKRASITI PO ŽELJI
PLEH PROMJERA 32 ×32 ILI SLIČNIH DIMENZIJA
SVAKU KORU PEĆI 10-15 MIN NA 200 C.
Izvor: Kuhinja Sabi